måndag 15 februari 2010

Brasa, varm choklad, lugn och ro

Åh, vilken underbar helg det blev! Vi kom fram till stugan på fredag strax efter lunch. Eller rättare sagt, vi kom fram till vägen som leder in till stugan då. Vi fick skotta oss en parkeringsruta för att kunna ställa bilen och sen började det - pulsandet! Oj, vad mycket snö det var! Vi har parkerat bilen väldigt nära kanten av vägen och när jag kliver ur bilen så försvinner jag ner i snön. Strax ovanför knäna slutade det och vi var överlyckliga över att vi inte parkerat lite längre till höger - det var ju ett dike där! Att vi kunde glömma det!
Men iallafall, sambon hade lyckats låna en pulka han med, vilket var väldigt tur. Annars hade vi nog inte klarat av det. Vi laddade pulkorna och satte på oss ryggsäckarna och började gå...eller vänta, PULSA menar jag. Snön va ovanför knäna nästan hela vägen och pulkorna välte hela tiden, så det tog oss nästan 40minuter att gå de 500m ner till vattnet. Frustrationen var på topp, men väl framme släppte det när vi ser ut över den istäckta sjön och ett gnistrande, underbart vinterland! Brasan värmde gott och det blev en och annan kopp varm choklad.

1 kommentar:

  1. Ser underbart ut, tänkte på er i helgen! Värmen i vår lgh lade av så vi fick också mysa med brasa ändock på hemmaplan ;) Kram S

    SvaraRadera