Om mig

Åsa Maria var namnen som gavs mig som liten! Mamma hade nog en första tanke om att hon skulle namnge mig Rebecka och faren tyckte Laila - så det blev ett mellanting, Åsa. Det otroligt ointernationella namnet Åsa. Men i början av 80-talet hade man inte en tanke på att ge sina barn ett namn som skulle fungera bra i hela världen. Inte som idag. Idag är det nog mer sällan än ofta man döper ett barn till Åsa. Det går ju inte ens att ha en blogg med sitt riktiga namn, utan det måste bli "asa". Mycket som händer på bara 30 år! Oj, ja... det är väldans va livet springer iväg! När blev jag 30!!


Jag har mina rötter i en förort till Stockholm och hade en riktigt bra uppväxt. Som du ser så var jag en glad skit redan som småtting! Kan inte komma på någonting som jag saknade, utan har alltid varit väldigt nöjd med tillvaron!


Nu är jag mamma till en egen glad liten skrutt. Tänk vilken tur man kan ha.

Har ett jobb jag älskar, vänner som jag avgudar och en familj värderar högre än livet. I skrivande stund kan jag inte komma på något att klaga på.

Hade en egotanke om att mina nära och kära kanske skulle vara lite intresserade av vad jag har för mig om dagarna. Skapade bloggen främst för mamma, men alla är välkomna att deltaga, skicka tankar, hälsningar och idéer!