fredag 29 juli 2011

1177

Jag har väl lite förståelse för att sjukvårdsupplysningen måste säga att det ska sökas upp läkare omgående när ens baby är inne på tredje dygnet med feber. Men att få det att låta så otroligt akut, göra mig så jag stressar omkring för att hitta nycklar och allt som ska med, och när jag kommer fram få sagt till mig att det inte är några konstigheter att små barn har feber i perioder och att jag kom i onödan. Nåja, hellre en gång extra!

Tankar går fortfarande till Norge och det groteska som hänt. Tänker på alla föräldrar som precis förlorat sina barn. Får gråten i halsen....förlora sitt barn!? Hjärtat går i kras!

1 kommentar:

 1. Åh jag känner igen det där, ringde ju 1177 när Lionel fick sin första hjärnskakning som vi först då trodde var magsjuka.

  "Nä det låter mer som hjärnskakning, åk in så fort ni kan till sjukhuset. Blir han sämre efter vägen tillkallar ni ambulans"

  Även fast vi inte är första gångsföräldrar så blev vi ju ganska rädda och satt med andan i halsen hela vägen. (25 min är fruktansvärd lång tid ibland)
  När vi väl kom till sjukhuset var det ju inte alls så akut som dom på 1177 fick oss att tro även om det nu var en hjärnskakning.

  Hoppas att allt är bra annars med er.
  Kram Jelena

  SvaraRadera