torsdag 14 april 2011

Vem är man?

Väldigt nöjd med gårdagen. Jag, mamma och Alice tog oss en tripp till IKEA för lite shopping. Var ute efter en hållare till mobil att hänga över sängen. Hade för mig att jag sett det där, men jag misstog mig tyvärr. Men man går ju aldrig från herr Kamprads butik utan lite smått och gott i den gula påsen, inte heller denna gång. Det bidde ett par förvaringslådor, plastmuggar, en kudde, dyna och något för Alice att leka med. I kassan fick jag hjärnsläpp och kom inte ihåg koden till mitt kort. Då fick jag inte handla med det kortet, för namnet stämde inte överens mellan kortet och mitt nya körkort. Detta trots att jag hade med mig mitt gamla körkort också!!! Hur fyrkantig får man bli!? Hon menade att jag behövde ha ett papper från polisen för att styrka.... Ja, jag säger och det - det är inte alltid lätt att vara gift. Hihi. Fick fint betala med ett annat kort (även det med fel namn) som jag kom ihåg koden till. Hmm...vem är man när ens legitimation inte är giltig? Blir man någon annan då?

På kvällen var det styrelsemöte vilket gick finfint. Vi blev bara tre stycken som deltog och då gick det riktigt snabbt.

Kvällen avslutades med ett avsnitt av Grey's Anatomy innan jag myste ner mig i sängen. Tänkte det skulle vara jättelätt att somna, så trött som jag var. Meeen, även här misstog jag mig. Så, idag går jag här med nattmössa av bly och är mäkta glad att min kära mor är här.

1 kommentar:

  1. Du har inte den lappen man får från skatteverket att man bytt namn? Den har funkat för mig! :)

    SvaraRadera