måndag 25 april 2011

Ägg?

Insåg precis att jag inte ätit ett enda ägg under hela påskhelgen. Blev lite äcklad av en artikel i tidningen (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12925223) vilket gjorde mig osugen. Men det har givetvis blivit massa annan god mat.

Släktlunchen i lördags var mäkta trevlig, gött att träffa alla. Fick fantastiskt god mat, jättefina presenter till Alice, bröllopspresent (trots att vi gifte oss i smyg) och glada nyheter att en i bunten väntar barn. En kanonbra dag.

Söndagen lunkade vi omkring hemma och sen en sväng till svärföräldrarna. Det var gott att sitta ute på altanen utan någon som helst insyn och gotta oss i solen.

Idag har hela familjen varit på shoppingrunda. Är helt imponerad över hur bra det har gått. En brett leende bebis i vagnen och mängder med butiker avklarade. Köpte mig ett par skor till, får se om jag kan få upp en bild imorn.

Ah, insåg en sak till - inget påskägg har det blitt heller..... Varken gett eller fått. Hmm...undra hur långt efter påsk det är okej att få/ge? Tanke om det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar